Anja Ringgren

Anja Ringgren er stifter af nødhjælpsorganisationen DinNødhjælp.
Anja bor nede i Nigeria på et børnehjem for heksebørn hun har opbygget. Børnehjemmet har siden 2012 reddet mange heksebørn.
Hende og hendes team som hedder Anja Loven for opringninger fra kilder der bor rundt omkring i små landsbyer i Nigeria. De fortæller at de har set et barn der er blevet beskyldt for at være en heks. Anja Loven tager så ud og redder barnet hvis de kan, og tager det med tilbage til børnehjemmet.
Anja Ringgren er gift med David Emmanuel Umem, og sammen har de sønnen David Jr.
Loven blev kendt i år 2016, da et billede af hende fra en af hendes redningsaktioner af heksebørn gik viralt.
På billedet tog Anja en lille dreng med til sit børnecenter i Nigeria, hvor han mirakuløst overlevede. Han fik navnet Hope.

I 2009 rejste hun i tre måneder til Malawi som observatør for Folkekirkens Nødhjælp. Da hun var der nede opdagede hun at overtro var en stort problem. Derfor begyndte hun at samle penge ind til et skolerenoveringsprojekt i Tanzania.  I 2012 stiftede hun DinNødhjælp, mens hun arbejdede som sælger i tøjbutikken RAW i Aarhus. Året efter sagde hun sit arbejde op og solgte alt, hvad hun ejede for at forfølge sin drøm om at redde de såkaldte ’heksebørn’ i Nigeria.

Anja-Ringgren-Loven-ny-web.jpg
Unknown-1.jpeg
2071_image_23550051_1544126455649611_631